Cautare

408 de rezultate pentru "angela avram" (3.21 secunde)
"Faptele iresponsabile ale acestor tineri se inscriu in aceeasi categorie de denigrare a simbolurilor nationale si batjocorire a sarbatorii nationale a Romaniei ca si gestul UDMR de depunere la statuia lui Avram Iancu din Cluj-Napoca a unei coroane cu panglica mortuara.
Secondat de vicepresedintele PSD Galati, Gheorghe Saghian, si de secretarul executiv al organizatiei, Avram Trandafir, primarul comunei Namoloasa a sustinut, prin intermediul avocatului sau, ca Prefectura Galati s-a contrazis in declaratii.
Alaturi de el, la competitia din cadrul Congresului care se va desfasura la 21 ianuarie s-au mai inscris Victor Ciorbea, Ioan Avram Muresan, ßerban Radulescu si Lucian Orasel.
Motiunile lui Victor Ciorbea si Avram Muresan pentru candidatura la functia de presedinte al PN¥CD la congresul care va avea loc duminica au fost respinse de conducerea partidului, din "motive de neindeplinire a conditiilor minimale de sprijin politic".
transhumanta "In ceea ce priveste transhumanta, presedinele ANSVSA, Marian Avram, a lansat, de la inceputul anului, o serie de declaratii contradictorii, care mai apoi s-au transpus in decizii cu caracter obligatoriu.
Recompensa oferita de minister primarilor mi se pare un stimulent bun, insa chiar si fara aceasta s-ar fi intocmit proiectele, deoarece fara ele nu poti obtine bani, iar fara bani nu poti face nimic pentru localitate", a declarat primarul Avram Ghebenei.
Cum ar fi ziua de 1 decembrie, cand, la Cluj, la monumentul lui Avram Iancu, in loc de flori aniversare cu banda tricolora a fost depusa o coroana mortuara cu banda inscriptionata cu negru pe fond alb.
De asemenea alesii municipali au votat numirea lui Roberto Avram ca membru in Consiliul de Administratie al Apaterm. La propunerea edilului sef, consilierii locali au dat unda verde alegerii consilierului local al PSD, dr.
Deplasari care nu se soldeaza cu nici un rezultat Plecarea a doi consilieri locali, Ovidiu Cristoloveanu si Mircea Gutter, la festivalul de rugbi care va avea loc in localitatea suedeza Trelebory, dar si deplasarea lui Razvan Avram si a lui Eugen Gavan la un simpozion pe probleme de urbanism care se va desfasura la Salerno au stirnit acuzatii dure din partea presedintelui PNG Galati, Adrian Smarandoiu, care afirma despre Consiliu Local ca a devenit o agentie de turism pentru alesii municipalitatii.
Basescu a mai semnat si decretele privind acordarea gradelor de general de brigada cu o stea colonelului Tomita-Catalin Tomescu, de general de flotila aeriana cu o stea comandorului de aviatie Avram Ion si de contraamiral de flotila cu o stea comandorilor Niculae Valsan si Aurel Popa, toti din Ministerul Apararii.
Alexandru Sassu, presedintele director general al SRTV a fost audiat luni la Comisiile de cultura in legatura cu difuzarea de catre televiziunea publica a inregistrarii intalnirii dintre Decebal Traian Remes si Ioan Avram Muresan.
Remea a demisionat joi din functia de ministru al Agriculturii, dupa ce postul national de televiziune a difuzat imagini din inregistrarea video a intalnirii sale cu fostul ministru Ioan Avram Muresan.
Fostul ministru al Agriculturii Ioan Avram Muresan, exclus din PNTCD la sfarsitul saptamanii trecute, sustine ca s-a nascut taranist si ca va muri taranist.
Potrivit liderului PSD Tuzla, primarul Avram Ghebenei, acestia s-au aratat nemultumiti de faptul ca deputatul Stalian Dutu, presedinte al PD-L Constanta, le-a impus candidatul pentru primarie in persoana consilierului local Vintila Saracila.
Din lista de candidati pentru Consiliul Local Murfatlar, de mentionat ca alaturi de candidatul PNL pentru primarie se numara Mircea Avram - fost lider al Actiunii Populare, partid care a fuzionat cu PNL, Cristian Cojocaru - in prezent consilier local, Nicoleta Ciobanu - directoarea Liceului Teoretic din Murfatlar, Murat Chenan - consilier juridic in cadrul Administratiei Canalelor Navigabile, Ion Dumitru - economist la fermele Vie Vin Murfatlar, Marica Frunza - presedinta Organizatiei de Femei a PNL Murfatlar, Emilia Lupu - consilier local, sefa agentiei CEC Murfatlar, Gicu Nicoara - sef obiectiv Portul Basarabi, Costel Parvu - maistru principal la fabrica de creta, Cornel Stefan - consilier local, Cristian Stanca - sef Port Basarabi, Florin Velea - director Ocolul Silvic Murfatlar si Marian Samoila - presedintele Organizatiei de Tineret Murfatlar.
Dumitru Nicolae (35,48%), Andrei Lisinschi (23,63%), Marius Stan (18,82%), Razvan Avram (11,82%). Numar mare de voturi anulate Social-democratii galateni au obtinut cel mai mare numar de mandate in viitorul consiliu local, dupa ce au primit 26,2% dintre cele 91.094 de voturi valabil exprimate.
Tot sase mandate de consilieri locali are si Partidul Conservator, acestea revenindu-le lui Picu Apostol Roman, Tincutei Tercu, lui Razvan Avram si Radu Cosca, acestora alaturandu-li-se fostii consilieri Eugen Gavan si Gheorghe Bugeag.
Tot sase mandate de consilieri locali are si Partidul Conservator, acestea revenindu-le lui Picu Apostol Roman, Tincutei Tercu, lui Razvan Avram si Radu Cosca, acestora alaturandu-li-se fostii consilieri Eugen Gavan si Gheorghe Bugeag.
Claudiu Pop, Bogdan Hossu, Ovidiu Muretan, Pavel Mercea, Simona Badea ti Nicolae Avram s-au prezentat, ieri, in fata Spitalului Clinic de Neurologie ti Psihiatrie Oradea pentru a preda conducerii unitatii cele trei aparate de aer conditionat.
Printre candidatii anuntati de filiala din Arad a social-democratilor se numara actualul senator Dan Ungureanu, fostul presedinte al organizatiei judetene Florin Remetan, fostul senator Avram Craciun si Ioan Biris.
google-analytics.com